Dyrene våre
Din overskrift
Funny Lady, en særdeles vellykket blanding av dansk varmblod og lyngshest. Hun kom til oss fra Senja i august 2016 for å bli en ny venninne til Råger. Like gammel og like snill som han. Hun er en trygg og sprekk ridehest :-)
Råger

Råger er Anna Marias flotte lyngsvallak. I praksis er han Ewa Anna sin tur- og ridehest.  Han har fylte 26 år men er fremdeles veldig sprek og frisk. 

Tami
Tami (Fjällfarmens Yolene) hentet vi hjem den 24.juni 2010. Hun er Anna Marias hund av rasen finsk lapphund. "Revungen" som er både kosete og energisk. Det blir spennende å følge utviklingen av den lille damen :-)
Aila
Aila (Black Blossom Lady Ranni) hentet vi i Sverige den 03. september 2010. En liten "bamse" av rasen finsk lapphund. Hun er Ewa Anna og Arne sin hund. Kosete og litt rampet, spesielt med Tami ;-)
Murre og Trixi

Svart mons Murre og grå pusi Trixi kom til oss i 2007 fra Dyrebeskyttelsen og er gårdens musefangere og kosekatter.

Din overskrift
Et 360 liters hjørneakvarium som vi startet på høsten 2015. Her bor det itt større fisker- perlegurami, sølvhaier og praktbotiaer.
Akvarium
En 120-liters akvarium som skaper litt spa-stemning på badet. Her bor det små fisker- neontetra, rødmunnstetra, kobbertetra.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE